avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre uzucapiune

Buna ziua
V-as ruga,daca ma puteti ajuta,cu anumite informatii despre uzucapiune.
Sa va spun mai exact problema.
In anul 2000 am cumparat casa de la bunicii mei,prin act de vanzare-cumparare.
La adresa mea figureaza in buletin 5 persoane(fratele mamei cu copiii),care nu locuiesc aici,dar au buletin facut pe aceasta adresa de foarte mult timp.
Pot sa am surpriza sa ma trezesc cu ei si sa aiba pretentia la casa?
Daca se poate astept mai multe informatii despre uzucapiune.
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:44, 22 Martie 2007
Cine a locuit in casa in ultimii 30 ani?
Eu locuiesc de peste 30 ani aici,de 5 ani toate facturile sunt pe numele meu,pana in 2000 actele au fost pe numele bunicilor.
Ei au doar adresa trecuta in buletin,dupa cate stiu si-au facut la tara o casa dar nu au acte acolo,cand le va expira buletinul sigur nu o sa le mai fac la adresa mea,dar totusi vreau sa stiu daca se pot ridica cu pretentii.
Daca uzucapiunea nu te lasa sa dormi, poti sforai linistita:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre uzucapiune julia23 julia23 Buna ziua V-as ruga,daca ma puteti ajuta,cu anumite informatii despre uzucapiune. Sa va spun mai exact problema. In anul 2000 am cumparat casa de la bunicii ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren din jurul casei - uzucapiune posibila? catalinn008 catalinn008 buna ziua, am nevoie de un sfat. bunicii sotiei locuiesc intr-o casa de peste 20 de ani. In jurul anilor 2000 au cumparat casa de la primarie, insa nu si ... (vezi toată discuția)
Partaj wolfmistery wolfmistery Buna ziua ...as dori sa aflu si eu numarul si numele legii care te pune in posesia unui imobil dupa 30 de ani de locuire in respectivul imobil.....v-as ruga ... (vezi toată discuția)