avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar teren zona verde
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar teren zona verde

ma pot folosi in vreun fel de un teren zona verde,ex:sa-mi fac un parc auto,fara a face vreo constructie pe el
Cel mai recent răspuns: dorutzu007 , utilizator 00:16, 16 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie zona verde paunica paunica buna ziua, sunt proprietarul unui teren intravilan, obtinut prin retrocedare in anul 2007. la acel moment nu exista nici o ordonanta/lege care sa interzica ... (vezi toată discuția)
Cerere autorizatie de constructie fara rezolvare deoarece teren privat in pug este "parc comunal propus"? NicoleIosif NicoleIosif Buna seara. Am un teren, am proces verbal de punere in posesie, am titlu de proprietate in care este specificat; Teren extravilan - arabil. Am fost la ... (vezi toată discuția)