avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare SRL

Buna ziua!

Doresc infiintarea unui SRL, cu 2 asociati, persoane fizice din Romania. Sediul va fi la apartamentul proprietatea celor 2 asociati. In acest caz mai e nevoie de contract de comodat: daca cei 2 asociati sunt sot si sotie, iar contractul de vanzare cumparare e pe numele amandurora?
Ce acte trebuiesc redactate, in afara formularelor de la ONRC? Actul constitutiv si mai ce?
Trebuie si hotarare de infiintare? Daca da, poate fi una pt ambii asociati sau separate si ce titlu are: hotarare aga sau cum? Anexa cu nr. de caractere este necesara la infiintare?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 14:57, 11 Mai 2010
Da, e nevoie de contact de comodat intre pers fizica si cea juridica. Este necesar act consititutiv si declaratii asociati si administratori.
da trebuie contract de comodat si actul constitutiv al societatii .nu va trebuie contor de cuvinte,se semneaza toate formularele de la ORC si tabelul cu semnaturile vecinilor ,care sunt de acord cu infiintarea sediului in apartament.nu trebuie hotarare
Multumesc frumos!

Inca o rugaminte: Aveti model de un astfel de contract de comodat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala praporgescu praporgescu 1. la infiintarea unui SRL este necesar sa se depuna la dosar si inscrisul cu numarul total de caractere al Actului Constitutiv sau acest document este necesar ... (vezi toată discuția)