avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate comerciala

1. la infiintarea unui SRL este necesar sa se depuna la dosar si inscrisul cu numarul total de caractere al Actului Constitutiv sau acest document este necesar doar in ceea ce priveste o hotarare a Adunarii Genarale a Asociatilor?
2. Se mai cere la ORC si timbru judiciar la depunerea dosarului si daca , da , in valoare de cat trebuie sa fie timbrul?
3. Cam care ar fi taxa la depunerea unui dosar de infiintare SRL al carui Act Constitutiv are 9 pagini, mentionez ca rezervarea de denumire s-a facut deja , astazi urmeaza sa depun dosarul dupa ce ridic dovada de la AFP cu privire la sediu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 21:54, 9 Septembrie 2011
Va recomand sa folositi urmatoarele coordonate ce apartin ONRC si sa aflati detalii direct de la sursa

ONRc-relatii cu publicul

Tel. centrală: (+40-21) 316.08.17; 316.08.18; 316.08.24; 316.08.26;
Tel./Fax: (+40-21) 316.08.12; E-mail: relatiipublice@onrc.ro
1. Contorul de cuvinte este necesar numai pentru hotararea AGA/decizia asociatului unic.
2. Nu se mai depun timbre judiciare;
3. Taxele pentru inregistrarea dosarului la ORC pentru infiintare sunt in jur de 500 lei.
Sa sti ca dupa ce sa terminat inregistraea la Reg Comertului mai trebuie sa te inregistrezi la Amninistratia Financiara sa depui anumite declari si pe la alte institutii legale Aceste lucruri nu intra in atributiile avacatiilor
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
la infiintare este o taxa fixa la care difera cazierul fiscal in functie de numarul de asociati, inclusiv deschiderea punctului de lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua! Doresc infiintarea unui SRL, cu 2 asociati, persoane fizice din Romania. Sediul va fi la apartamentul proprietatea celor 2 asociati. In acest caz ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Se poate dizolvare+radiere fara lichidare ? eugen05 eugen05 Buna ziua Se poate sa dizolv si sa radiez voluntar o firma care nu a avut niciodata activitate , fara sa fie nevoie de lichidator . Firma nu a avut si nu are ... (vezi toată discuția)