avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Cum vi se pare noua imagine Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Cum vi se pare noua imagine Avocatnet.ro?

Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum promovate in prima pagina a siteului, etc.

Ce parere aveti despre noile modificari?
Nu cred ca schimbarile au dus la imbunatatirea imaginii...dar, cine stie, poate o sa placa celor mai multi...

Eu nu cred ca arata mai bine, dar, se voteaza undeva?

Abia m-am obisnuit cu vechiul site...
Mie imi place cum arata acum...mi se pare mai "aerisit" B-)
Acum cand am reintrat pe site am fost putin...incurcata sa zic asa,dar placut surprinsa de noua imagine a site-ului.
Chiar imi place!B-)
Felicitari intregii echipe pentru toata munca depusa! :luck:
:) =D>=D>=D> intregii echipe, cu siguranta ca efortul depus pentru aceasta schimbare este enorm.

Este interesant noul look al site-ului si astfel cum ne-ati obisnuit (echipa), nu avem timp sa ne plictisim.

Exploram, pe avocatnet.ro, aproape tot timpul "ceva" nou pentru ca, periodic, se produc schimbari...de imagine (cred ca pot sa ma exprim astfel) si nu numai.:)
Se observa pasiunea in domeniu, mai ales IT.

Aplauze

=D> =D>=D>
siteul are un aer mai modern si se incarca mai repede, pacat ca nu exista posibilitatea inserarii automate a semnaturii in fiecare mesaj scris.:)

Alte discuții în legătură

Solutie pentru cazul in care avocatnet.ro nu se vede bine in browser-ul dvs. Admin Admin astazi am implementat o bara de navigare care face legatura intre toate siteurile cu profil juridic din reteaua legalnet.ro. datorita acestei modificari, ... (vezi toată discuția)
Se incarca mai repede paginile avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, odata cu imbunatatirile pe care le-am adus sistemelor informatice care ajuta Avocatnet.ro sa functioneze, paginile siteului ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)