avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Cum vi se pare noua imagine Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Cum vi se pare noua imagine Avocatnet.ro?

Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum promovate in prima pagina a siteului, etc.

Ce parere aveti despre noile modificari?
Eu vad asta pe fiecare mesaj al Dv.
Pentru mai multe detalii despre activitatea mea intra pe
myravasilescu.avocatnet.ro
Avokitten,Avocat
Buna seara, multumesc pentru eforturi echipei =D> .
Mie imi place si personal, cred ca orice schimbare e binevenita.

Mult succes!
Daca-mi este permis sa-mi exprim parerea intr-un mod neconventional: arata exceptional, ce sa mai incolo si-ncoace!
Este una dintre schimbarile care mi-a placut imediat.

Felicitari tuturor! =D>
Revin si zic: propozitia cu "Editat de....." sa fie scris cu un font mai mic si plasat, eventual, imediat deasupra butoanelor de la fiecare mesaj. Insist asupra fontului...sa fie mititel-mititel.
Asa cum e acum parca se amesteca in textul mesajului de baza, chit ca e scris cu italice.
Imi place noua infatisare a site-ului, este mai "structurat", parca mai clar si paginile se afiseaza mult mai repede (la mine); oricum, e o schimbare binevenita.
Felicitari intregii echipe si multe multumiri pentru eforturile pe care le depuneti pentru noi !

Alte discuții în legătură

Solutie pentru cazul in care avocatnet.ro nu se vede bine in browser-ul dvs. Admin Admin astazi am implementat o bara de navigare care face legatura intre toate siteurile cu profil juridic din reteaua legalnet.ro. datorita acestei modificari, ... (vezi toată discuția)
Se incarca mai repede paginile avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, odata cu imbunatatirile pe care le-am adus sistemelor informatice care ajuta Avocatnet.ro sa functioneze, paginile siteului ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)