Buna ziua,in 29.aug.2005 am fost concediat,conf.art.65/CM,in luna aprilie 2005,am fost transferat in baza art.169/cm de la serviciul public la CL,dupa care in 22.04.2005,angajatorul a emis preaviz de 15 zile(concedierea fiind colectiva.In 13.05.2005,angajatorul opereaza concedierea in carnetul de munca si emite si disp.de concediere dupa care ulterior emite onua disp.prin care arata ca:Incepand cu 16.05.2005 se suspenda disp.de concedire,pe perioada suspendarii preavizului.In luna aug.2005 in timop ce eram in preaviz solicit CFS dar nu se aproba pe motiv ca am fost concediat si postul meu este restructurat.In 29 aug.2005 angajatorul emite onua disp.de concediere cu alt nr.,prima fiind suspendata.Angajatorul incalca prev art 69-71 si 74 din CM,postul meu este si la ora actuala.Am avut calitatea de reprezentant al salariatilor obs.prev art.229/CM.In sept.2006 am adresat un memoriu MAI la care am raspuns ca nu au competenta in acest sens.In aug.2009 am depus o plangere la DNA dar aceasta a fost remisa parchetului spre solutionare si actual se fac cercetari.Actual in baza art.1alin.4pot solicta procurorului sa faca sesizare in contencios pt.exceptie de nelegalitate a disp.de concediere sau pot sa ma adresez instantei pentru nulitate absoluta (art.2 din D 167/58.Multumesc.