avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere sub influenta alcoolului

la alcoolemie de peste 2, in sange plus accident rutier din care au rezultat pagube materiele, soferul autoturismului avariat spune ca scoate certificat medicolegal la ce sa ma astept?a mentionez ca in aerul expirat mi esit 0.37 !!
scap fara sa ajung dupa gratii ?
nu am cazierul patat #-o#-o
Cel mai recent răspuns: bc76 , utilizator 17:53, 11 Mai 2010
dupa gratii nu ajungeti, dar mai mult ca sigur ca veti primi cu suspendare .. depinde cum aveti bafta
dosar penal pentru infractiunea de conducere sub influenta alcoolului, prevazuta si sanctionata de art.87 alin 1 OUG 195/2002 actualizata "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani."
ce bauturi ai consumat daca in aer ai avut 0.37 iar in sange peste 2 la mie,nu de alta dar sunt curios...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins beat,minor si fara permis cristiano18 cristiano18 Un prieten de al meu a fost prins conducand masina sub influenta bauturiilor alcoolice avand 0,68 in aerul expirat ,ne avand permis de conducere (17 ani) ce ... (vezi toată discuția)
La o alcoolemie de 1.04 mg in aerul expirat,care sunt consecintele ? Costin_Adrian Costin_Adrian Ma numesc Adrian,sunt din ploiesti,in ziua de 23.07.2012 tatal meu a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost oprit in trafic d un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului - refuz etilotest, efectuarea probei biologice robert1991 robert1991 Pe 30.12 .2012 am fost oprit de politia locala ,fiind suspect pentru consum de alcool care a chemat politia rutiera pentru a mi se prelua probe .Am refuzat ... (vezi toată discuția)