avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... S-a ridicat interdictia la adoptii internationale?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

S-a ridicat interdictia la adoptii internationale?

Stie cineva daca s-a ridicat interdictia adoptiilor internationale???
Si daca da...prin ce document/comunicat/hotarare.....

Multumesc
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 16:02, 27 Martie 2007
mie imi suna chiar a formulare lasciva, as putea spune:) pauzele alea incalzeau imaginatia ...adica legea poate fi exciting:D, dar nu in traducere libera romaneasca a termenului englezesc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare diplome studii obtinute in afara romaniei Pink_Martini Pink_Martini Pe site-ul Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor http://www.cnred.edu.ro/ la Echivalarea diplomelor de doctorat scrie \"#Diploma ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Sa revenim la scrierea cu î din i ! bianca.bonnie bianca.bonnie Buna ziua, Dragi colegi de forum, va propun o dezbatere cu privire la revenirea la vechea scriere in limba romana. Va descriu deci, motivele dorintei ... (vezi toată discuția)