avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

cei care au platit taxa auto de prima inmatriculare in 2008-2009 ,dar nu au contestata decizia de calcul a finantelor,o pot face acum,pentru a-si recupera taxa?
Da.
DAR IN lEGEA 554/2004 ART 7,SCRIE CA DECIZIA AR TREBUIA CONTESTATA IN 30 ZILE.......??????????????????
si inca o intrebare?daca plata taxei s-aefectuat in 18 mai 2008,credeti ca mai are vreun sens sa se incerce recuperarea ei,avand in vedere ca sapatmana urmatoare sunt deja 3 ani.?
cred ca saptamana viitoare se vor implini 2 ani :D
Buna
Aveti sanse maxime sa va recuperati suma platita si cu onorariu avocatului.La noi pe raza Curtii de Apel Alba-Alba ,Sibiu,Hunedoara ,dar si cluj se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera taxa de poluare? catalin06 catalin06 buna ziua am un vw bora,an fabricatie 2001,inmatriculat in tara in data de 06.10.2008.as vrea sa stiu daca as putea recupera taxa de poluare, daca se ... (vezi toată discuția)
Taxa auto IONELZHR IONELZHR pentru cine ma poate ajuta. am atasat la documente sentinta nr.57 a Tribunalului Prahova .cu toate ca la data cand am inregistrat documentele privind plata ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)