avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

Buna ziua. Se poate elibera adeverinta de proprietate de catre comisia locala de fond funciar pentru terenurile inscrise in registru agricol 2010? Mentionez ca s-a eliberat o adeverinta de catre comisie in 2001 pe terenurile cerute pe leg. 18/91, iar pe terenurile cerute pe leg. din 2005 nu (si acestea s-au aprobat, trecandu-se in registrul agricol actual)
Cel mai recent răspuns: lordionis , utilizator 20:51, 11 Mai 2010
Adeverintele privind terenurile inscrise in registrul agricol le elibereaza primaria, nu comisia locala de fond funciar. Sa inteleg ca s-au aprobat cererile de retrocedare, s-a facut punerea in posesie (si PV aferent) dar nu s-a eliberat inca titlul de proprietate si doriti o adeverinta care sa probeze proprietatea pana la emiterea TP? In acest caz, se poate elibera o asemenea adeverinta numai in masura in care Comisia judeteana de fond funciar a aprobat, prin hotarare, anexele la legea 247/2005, care cuprind persoanele indreptatite la reconstituirea dreptului de proprietate...
Adeverinta suna cam asa:
" Se adevereste prin prezenta ca dl X figureaza inscris in Anexa 6 (de exemplu) la legea 247/2005 a localitatii MM, cu suprafata de Y ha, cu urmatoarele vecinatati: N., S, E, V.
S-a eliberat prezenta la cerere, fiind valabila pana la emiterea TP.
Primar Secretar."
Multumesc doamna av. pt. raspuns. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea titlurilor de proprietate zipcode_ro zipcode_ro As vrea sa imi explice cineva care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg pentru a obtine titlul de proprietate pe terenurile care le mosteneste mama mea ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint: Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ani ... (vezi toată discuția)