avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda comunicata prin vecini?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda comunicata prin vecini?

sunt administratorul unei firme de transport. Intr-una din zile gasesc o adresa, cu un proces verbal de contraventie incheiat pe numele firmei printre documente. Nu avea numar de intrare in forma si nu stiam cand a fost comunicata. Termenul de contestare era depasit. Dupa cautari am aflat ca adresa a fost imnanata unei doamne pensionare care pe langa ca nu este angajata firmei mai este si amnezica (cu documente medicale). Mai pot face contestatie, daca am iesit din termen. Sa nu uit, procesul verbal a fost incheiat fara sa fi fost prezent soferul, reprezentantul legal sau vreun martor si retine ca fapte contraventionale lipsa unor documente care sunt nelipsite de la soferii mei. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:42, 11 Mai 2010
Despre ce fel de amenda este vorba ?
Puteti dovedi cu acte,martori,data la care ati luat cunostinta de continutul procesului verbal ?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda necomunicata gigelas gigelas Buna ziua, Un sofer,a fost \\"fotografiat\\" de o camera dintr-o benzinarie si s-a constatat ca nu are platita rovinieta.Asta se intampla pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politie rutiera intocmit cu greseli nocturnoblue nocturnoblue Foarte pe scurt va rog sa-mi spuneti 1.ce sanse de reusita am in cazul in care contest un proces verbal intocmit de un politist foarte hotarat dar cu o serie ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat-rog ajutor andrea1981 andrea1981 Buna ziua, am o situatie la care nu gasesc raspuns. Am fost oprit de un politist pentru ca am facut depasire a trei masini cu avariile puse in fata unei ... (vezi toată discuția)