avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare permis

Am divortat si doresc sa schimb permisul de conducere,ce acte imi trebui si unde il pot schimba ,locuiesc in Otopeni. va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:36, 11 Mai 2010
Mergeti intai la Politia judetului Ilfov si vedeti daca va indruma in Pipera ,la SRPCIV ,cu vechiul permis si cu certificatul de casatorie, si cu buletinul schimbat ,vi se va indica sa luati niste formulare de la birourile de dactilografie de vis-a-vis,le veti completa si pe acestea acolo si apoi cu toate mergeti,vi se va face fotografie si in cateva ore permisul de conducere este gata.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatie unde se schimba permisul expirat Victor-Dan Victor-Dan Buna ziua, Permisul meu a expirat in septembrie 2012 Stie cineva care este termenul limita in care poate fi schimbat,unde se afla locatia unde trebuie ... (vezi toată discuția)
Preschimbare talon amr amr buna ziua,am o masina inscrisa in bucuresti si adresa mea noua e in ilfov,daca schimb certificatul de inmatriculare trebuie radiata de la politie bucuresti sau ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis pentru cetateni cu dubla cetatenie Rafaga Rafaga Buna ziua!Sint cetatean romano-elvetian cu domiciliul in Elvetia si resedinta in Romania(AG) posesor al permisului de conducere romanesc expirat.As dori sa ... (vezi toată discuția)