avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Locatie unde se schimba permisul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Locatie unde se schimba permisul expirat

Buna ziua,

Permisul meu a expirat in septembrie 2012
Stie cineva care este termenul limita in care poate fi schimbat,unde se afla locatia unde trebuie schimbat.?
Cat costa si cat dureaza toata procedura?
Actele necesare si clinicile pentru analize le-am vazut pe site.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:17, 22 Mai 2013
nu exista un termen limita ptr schimbare in cazul expirarii.
locul unde se schimba este la SRPCIV - Serviciul Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule , pe scurt serviciul politie rutiera unde a fost emis permisul.
taxa ptr permis este de 68 lei si se plateste la CEC bank sau BCR.
perioada de obtinere dureaza in functie de localitate.
in Bucuresti dureaza 2 ore iar locatia se afla la sediul din Pipera al DRPCIV.
Daca a fost emis in jud OLT si acum locuiesc in sectorul 2 pe adresa din buletin ,trebuie sa merg la Pipera?
da.
mai sus am dat o informatie eronata, permisul se schimba la SRPCIV din localitatea unde are domiciliul titularul permisului.
se completeaza o cerere de eliberare a permisului, etajul 1 pe dreapta, tot acolo iti fac si fotografia, te plimbi vreo 2 ore prin zona si dupa aia te duci sa iti ridici permisul.

analizele sunt in jur de 200-250 lei. 50 de lei este numai formularul de la medicul de familie.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
cyan, moderator
Stie cineva cat costa analizele medicale?
vezi mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis expirat pierdut lilyalma lilyalma Buna ziua...as dori sa stiu daca permisul de conducere expirat de 5 ani si pierdut in Anglia se poate schimba,si care sunt pasii de urmat.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Permis de peste 17 ani neschimbat Mika70 Mika70 BUNA .SUNT MIHAELA SI AM SI EU O INTREBARE:AM PERMIS DIN ANUL 1995 DAR NU L-AM SCHIMBAT NICIODATA SE MAI POATE FACE CEVA .MULTUMESC (vezi toată discuția)
Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)