avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis expirat pierdut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis expirat pierdut

Buna ziua...as dori sa stiu daca permisul de conducere expirat de 5 ani si pierdut in Anglia se poate schimba,si care sunt pasii de urmat.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:25, 4 Iulie 2012
documentele se depun la SRPCIV din cadrul institutiei prefectului din localitatea resedinta de judet sau la DRPCIV din Pipera ptr Bucuresti.

Art. 44 – (1) Eliberarea unui nou permis de conducere se efectueaza, în conditiile legii, în baza urmatoarelor documente:
a) fisa detinatorului permisului de conducere;
b) originalul si copia actului de identitate;
c) dovada platii contravalorii permisului de conducere si a taxei de eliberare a acestui document; (68 lei)
d) permisul de conducere a carui preschimbare se solicita, în original, daca acesta exista.
e) fisa medicala tip din care sa rezulte ca este apt pentru a conduce autovehicule sau tramvaie, daca solicitarea preschimbarii s-a facut dupa expirarea valabilitatii administrative a permisului de conducere.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirarea permisului de conducere alinamariananistor alinamariananistor Imi expira permisul in decembrie 2012,ce acte imi trebuie?Multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare carnet sofer in alta localitate decat cea de domiciliu vladzebu vladzebu Buna ziua , eu am domiciliul pe Bistrita dar locuiesc in Bucuresti . Pot sa fac schimbarea carnetului de sofer in Bucuresti .Carnetul meu este expirat . ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului in timpul perioadei de suspendare EdiTim54 EdiTim54 Buna ziua! Mi s-a suspendat permisul pt.depasire in curba.OK. Permisul era expirat de 4 (patru)ani. In timpul suspendarii,pot depune actele pt. ... (vezi toată discuția)