avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as avea nevoie de un mic ajutor daca se poate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as avea nevoie de un mic ajutor daca se poate

buna as vrea sa va pun o intrebare as vrea sa stiu ce acte trebe sa fac ca sa duc 2 fete in italia find tatal lor si problema este ca sunt trecute pe pasaport la nevasta si ce acte ar tebui sa fac ca sa le pot face pasaport si sa le duc in italia unde este si nevasta mea
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:37, 11 Mai 2010
fara acordul ei nu puteti face nimic.Daca aveti acordul ei scris in acest sens, le puteti face pasapoarte individuale si apoi tot cu un acord scris din partea ei, le puteti scoate din tara.
da dar eu as fi interesat sa stiu ce demersuri ar trebuisa fac ca sotia este cu mine in italia unde trebe sa merg sa legalizez aceste acte ca aici nu sunt notari si sotia nu poate sa vina in romania momentan la ambasada romaniei din italia sar putea face acest act ca sa fie legal??? sa nu vin pana in romania degeaba
Sa va faca 2 procuri (pt pasapoarte si pt iesirea din tara) la consulatul roman din Italia sau la un notar de acolo si sa vi le trimita in original prin posta.


Editare: am scris mesajul in acelasi timp cu dvs. Raspunsul e: mergeti la consulat sa faceti procurile ( ar fi bine sa fie doua, poate va opreste una la pasapoarte sau vama).
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Procura olariubenone olariubenone buna ziua , am doi copii minori de 1an si 7luni, unu si 3ani , sunt in REPUBLICA MOLTOVA cu sotia mea , eu sunt in italia ,ca sa se intoarca in italia ce fel ... (vezi toată discuția)
Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)