avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura

buna ziua , am doi copii minori de 1an si 7luni, unu si 3ani , sunt in REPUBLICA MOLTOVA cu sotia mea , eu sunt in italia ,ca sa se intoarca in italia ce fel de procura imi trebuie,si ce acte imi trebuie ca s.o fac, se face aceasta procura. multumesc anticipat si unde
Cel mai recent răspuns: olariubenone , utilizator 17:01, 22 Iulie 2012
Cu Romania ce legatura aveti ?
sunt cetatian roman eu cu copii iar mama lor este moldoveanca da avand copii impreuna cu mine este mama de cetatian din uniunea europeana
Trebuie ca sotia sa le faca pasaport copiilor, deci dvs. trebuie sa dati o declaratie din care sa rezulte ca sunteti de acord sa le faca pasaportul individual si o alta cum ca sunteti de acord sa calatoreasca impreuna cu minorii pana la dvs. in Italia. Declaratiile le dat dvs. la ambasada sau consulat, ori chiar la un notar din Italia dar care are apostila de la Haga. De preferat ar fi la ambasada sau consulat.
pasapoarte au , vreau sa stiu ce acte imi trebuie pntru a face aceasta procura .multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)