avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obiecte de inventar

am si eu o nelamurire in cea ce priveste ob.de inventar: eu cand le achizitionez fac urmatoarea inregistrare 303/401, 4426/401 si concomitent 603/303 si pe debit 8035.Intrebare: este corect ca le introduc pe cheltuieli in aceeasi zi in care le achizitionez? mai demult imparteam valoarea lor la 12 luni si pe fiecare luna introduceam pe chelt . astfel incat intr-un an de zile respectivul obiect se uza. Cand se crediteaza contul 8035?
Cel mai recent răspuns: lu_mar , utilizator 15:52, 23 Martie 2007
Depinde de valoarea obiectului de inventar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect de inventar aroua_79 aroua_79 In luna iunie 2012 am achizitionat un aspirator, contat ca si obiect de inventar care a fost dat in folosinta in aceeasi luna. In luna ianuarie 2013, ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar katica katica SC a achizitionat diverse obiecte de inventar pe parcursul anilor 2007,2008 pt care nu s-a facut inregistrarea 603=303. Este gresit daca aceasta descarcare se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare extrabilantiera in cont 8035 thesimonelu thesimonelu poate ma puteti ajuta in urmatoarea problema: am achizitionat stampila asociatiei, asociatie a parintilor, fara scop patrimonial, neplatitoare de TVA...la ... (vezi toată discuția)