poate ma puteti ajuta in urmatoarea problema: am achizitionat stampila asociatiei, asociatie a parintilor, fara scop patrimonial, neplatitoare de TVA...la achizitie am inregistrat 303 = 401 NIR la receptie, plata 401 = 5311, apoi dare in folosinta 603 = 303 cu bon de consum....sunt nelamurita cu inregistrarea extrabilantiera in Debit 8035....este obligatorie aceasta inregistrare? la toate obiectele de inventar se face inregistrare extrabilantiera?
va multumesc mult
va multumesc pentru raspuns...ce documente se folosesc pentru inregistrarea in 8035? se evidentiaza tot in rigistrul-jurnal si apoi in cartea mare? nu am mai evidentiat niciodata vreo operatiune in conturile extrabilantiere...multumesc
-8035 il debitezi cu valoarea ob.de inv.(fara TVA daca soc.e platitoare TVA) si cand scoti ob.de inv.din uz (casare) il inchizi prin credit : de ex. 8035 100 si 100 8035 - intr-un folder xcel si la sfarsit de an pe listing inventar + registru inventar.
Obiect de inventar
katica
SC a achizitionat diverse obiecte de inventar pe parcursul anilor 2007,2008 pt care nu s-a facut inregistrarea 603=303.
Este gresit daca aceasta descarcare se ... (vezi toată discuția)