avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept la CO pentru o luna lucrata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept la CO pentru o luna lucrata

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca o persoana care a lucrat doar o luna, de la 02.04 la 30.04.2010 are dreptul la calculul CO. Ar veni 1.75 (2 zile CO).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:04, 12 Mai 2010
Da.

In cazul in care salariatul a incetat raporturile de munca, atunci aceste 2 zile i se vor plati.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate ContSters111252 ContSters111252 Daca inchid o societate comerciala care are un angajat cum trebuie sa procedez pentru a desface contractul de munca al acestuia? Ce documente trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna corina_I corina_I Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de concediul de odihna. In data de 12 mai 2008 m-am angajat la firma la care lucrez in prezent. Initial mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri concediu odihna Ank27 Ank27 In cazul in care un salariat intra in co fara plata 2 luni de zile,are dreptul la co de odihna aferent celor 2 luni(1.75 zile /luna)? In cazul unui concediu ... (vezi toată discuția)