avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rezolutiune contract de vanzare-cumparare bunuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rezolutiune contract de vanzare-cumparare bunuri

societatea mea a achizitionat o masina de la un dealer, macine care s-a defectat la 5 luni de la cumparare. au incercat sa-i repare franele si tot degeaba. acum am incercat in instanta sa cer inlocuirea ei si tot degeaba ca am pierdut.
momentan doresc rezolutiunea contractului si repunerea in situatia anterioara.
credeti ca reusesc si ce timbru judiciar si taxa de timbru voi avea de platit???
Cel mai recent răspuns: goldfish , utilizator 09:39, 12 Mai 2010
Aveti sanse doar daca demonstrati/probati ( expertiza tehnica de spacialitate ) ca masina la data achizitionarii ar fi avut vicii ascunse pentru a fi utilizata in conditii normale .

Taxa este in raport de valoarea masinii si atentie la procedura prealabila din litigiile cu caracter comercial .

Important este si ce obiect a avut cauza anterioara .
ce procedura o sa trebuiasca sa urmez, dupa ce legi sa imi ghidez actiunea???
unde o depun, la tribunal sectia comerciala?
cat dureaza procedura prealabila cu notificarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara daca cineva mi a vandut o masina defecta de care stia ... co_sti co_sti buna seara daca cineva mi a vandut o masina defecta de care stia ca este defecta si ca se opreste aiurea in trafic si iti pune viata n pericol cum am patit eu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dacia romania . ce ma sfatuiti ? akmalex akmalex Am achizitionat o masina noua , Dacia Sandero , prin dealerul Mac Auto din Slatina . Avansul l-am platit din luna aprilie 2018 , insa pentru ca am asteptat ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare autoturism Ionut Big Ionut Big Am cumparat ieri o masina in urma unui anunt de pe un site de vanzari,la fata locului am intrebat propietarul daca are ceva probleme sau altceva el spunand ca ... (vezi toată discuția)