avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Management organizational
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Management organizational

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca exista o cerinta reglementata referitoare la existenta unei organigrame si a unui regulament intern in cazul unui SRL ?
De asemena, se mai pune problema fisei de post si a deciziei de numire in cazul unei firme cu un asociat unic si fara nici un angajat ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:01, 12 Mai 2010
Regulamentul intern este statuat de TITLUL XI, CAPITOLUL I, Art. 257-262 din Codul muncii.
Nu am inteles la ce decizie de numire faceti referire, daca firma nu are angajati.
Daca vorbiti despre numirea administratorului, atunci da, este nevoie de decizia asociatuilui unic.
Acesta poate fi chiar asociatul, care, paradoxal, se poate angaja singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de organizare si functionare Mariechen Mariechen Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201) (vezi toată discuția)
Conducatorul locului de munca Codruta Pav Codruta Pav Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la conducatorul locului de munca, cu care va rog sa ma ajutati, Conducatorul locului de munca trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Regulamente (r.o.f. si r.i.) neon butterflies neon butterflies la o s.r.l.este obligatorie existenta atat a regulamentului intern cat si a celui de organizare si functionare? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)