lucrez la real cu contract nedeterminat din data de 10 noiembrie 2009 pe data de 13 aprilie am intrat in concediu de odihna si mam reintors la munca pe data de 27 aprile dupa ce la schimbul 3 colega mea adj sef raion ca si mine a efectuat un inventar unde a iesit lipsa 200mil lei eu am reluat inventaru la ora 13 si am gasit ca a gresit si am gasit 100 mil pana la ora15 cand nu mai mau last sa numar ca au zis ca trebuie sa inchida asa inventaru iar a doua zi ne-au chemat pe amundoua la ora 10 si ni sa spus ca din cauza inventarului dumnealor au hotarat sa inceteze colaborarea cu noi si sunt 2 optiuni ori ne dam noi demisia ori se face ancheta la locul de munca noi am spus ca nu ne dam demisia deoarece este un magazin nou si e normal ca dupa 6 luni sa se iasa lipsa pt ca noi nu am asistat la receptia marfi marfa fiind adusa inainte de a ne angaja pe noi si in fisa postului nu scrie ca am fi gestionari si nici paznici au zis ca ne dau 10 minute sa ne gandim daca ne dam demisia eu leam spus sa facem din nou inventaru ca sigur este vreo greseala si ca nu trebuia sa o lase pe colega fiind primu inventar sa faca mai multi furnizori ci doar unu si ei mi au raspuns ca ea a hotarat acest lucru si nu inteleg de ce trbuie sa imi dau eu demisia dupa cele 10 minute au venit si au spus ca ne mai da o sansa dar ne retrogradeaza in fuctia de lucrator comercial si dupa o perioda or sa ne faca din nou adj sef si nu am acceptat nici acest lucru mentionez ca dupa aceasta constrangere mi a venit rau si am ajuns la urgente dumnealor cu toate ca au fost anuntati nu au binevoit sa imi dea nici un tel dar au adus alti oameni in locul nostru e legal acest lucru
Buna ziua.Din cele expuse de dvs rezulta un abuz al angajatorului.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat care sa indrume in ceea ce aveti de facut in continuare
la salariul meu nu cred ca pot angaja un avocat dar as avea nevoie de un sfat eu termin concediu medical pe data 15 mai cand ma intorc la munca pe ce post merg daca a adus pe altcineva in locul meu eu nu am semnat nici demisia nici ca as accepta postul de lucrator comercialam uitat sa va spun ca in luna martie m-au pus pe mine sef raion iar in aprilie pe colega ca pe 1 mai sa aleaga una dintre noi ca sef plin cat am fost eu sefa nu a fost nici un incident totul sa intamplat in perioada cat a fost numita colega eu am ramas in concediu medical iar ea a ramas adj iar eu care nici nu am asistat la inventar nici nu am fost timp de 3 saptamani la munca fiind in concediiu de odihna nu mai am post nefiind trecuta pe luna mai in pontaj (programul raionului)va rog ajutatima
Rugaminte
tzusca
Firma pentru care am lucrat vrea sa ma dea in judecata pentru un prejudiciu de 1600 lei creat de fosta colega.Am primit acasa o comunicare de la un executor ... (vezi toată discuția)