avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie

se poate ca pe un proces verbal de punere in posesie sa fie trecut numai terenul extravilan?si acest teren extravilan cu numere cadastrale noi cum pot sa verific daca aceste numere cadastrale noi sunt aceleasi cu numerele topo vechi ale terenului extravilan?#-o
Cel mai recent răspuns: iuli113 , utilizator 19:48, 12 Mai 2010
La biroul de carte funciara.
si cum verificla biroul de carte funciara?
Mergeti cu actul. Daca s./au facut masuratori noi, acolo trebuie sa fie trecute si numerele topo vechi si cele noi
nu stiu daca sau facut sau nu masuratori noi ,dar in acest proces verbal de punere in posesie este trecut de exemplu asa:
Suprafata primita in extravilan:
nr crt.-categ.folosinta-numar cadastral-suprafata
-tarla-parcela-
1.arabil- 652:/6 ----- 0 ha,80 mp
si eu am numerele topo vechi sa zicem la aceasta parcela am numar topo 1123 dintr-un extras cf mai vechi
se poate ca sa mai existe acest numar topo vechi sau sa trecut la numarul cadastral nou?
Mergeti si la comisia locala de fond funciar, care a emis adeverinta de punere in posesie, sa cereti lamuriri, Daca tarlaua, parcela are aceiasi vecini sui suprafete, sunt numere noi topografice, pe locul vechi. Daca nu s/au facut noi masuratori, trebuie sa vedeti ca nu cumva sa va fi facut adeverinta pe un alt teren, dat in schimb

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)