avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informatie de interes public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informatie de interes public

lista achizitiilor publice este informatie de interes public? in baza carei legi? art. 5 din Legea 544 nu o enunta.... va rog sa-mi dati temeiul legal
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:43, 17 Mai 2010
Este. Informatiile prevazute la art.5 din legea nr. 544/2001, sunt informatiile pe care autoritatea publica are obligatia de a le publica din oficiu.
Celelalte informatii de interes public ( inclusiv contractele de achizitii publice), se pot solicita, conform art. 6 din legea nr. 544/2001
Va recomand ca, in cazul in care veti solicita aceasta lista, sa formulati cererea de informatii de interes public, in conformitate cu modelul -cadru, aprobat prin H.G. nr.123/2002, pentru a nu avea surprize neplacute.( tergiversari, tratarea cererii dvs. ca o petitie, refuz, etc. ) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de disciplina privind sanctionarea secretarilor, musamalizare caz ContSters98173 ContSters98173 Sunt functionar public si am solicitat Primariei de comuna, unde si lucrez, in baza Legii 544/2001,in data de 25.02.2009 sa mi se elibereze copii de pe ... (vezi toată discuția)
Musamalizare caz, comisia de disciplina, functionar public ContSters98173 ContSters98173 Sunt functionar public si am solicitat Primariei de comuna, unde si lucrez, in baza Legii 544/2001,in data de 25.02.2009 sa mi se elibereze copii de pe ... (vezi toată discuția)
Informatiile de interes public navramescu navramescu conform legii Nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public , pot avea acces la lista datornicilot TVA persoane fizice ... (vezi toată discuția)