avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informatiile de interes public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informatiile de interes public

conform legii Nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public , pot avea acces la lista datornicilot TVA persoane fizice din sectorul 2 - bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:52, 14 Noiembrie 2009
Informatiile de interes public sunt prevazute la art. 5 din Legea nr. 544/2001. Lista persoanelor care datoreaza TVA bugetului de stat nici nu poate fi o informatie de interes public.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal de raspuns la o solicitare de eliberare a unui buletin de calcul pt pensie iulia pastrama iulia pastrama Am depus la casa de pensii Beius, o cerere de corectare a numelui scris gresit in decizia de pensionare,in data de 31 martie 2009.Nu am primit raspuns,a ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public bogdanmarinela bogdanmarinela Raspunde numai cine stie- vorba lu Iantu. Listele electorale si documentele care au stat la baza eliberarii titlurilor de proprietate in baza legilor fondului ... (vezi toată discuția)
Informatii publice hoream hoream Informatiile privitoare la datoriile consilierilor locali la bugetul local, sunt informatii publice? Am facut o cerere pe legea 544 si mi se spune ca sunt ... (vezi toată discuția)