avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adeverinta asociatie - administratorul refuza sa imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adeverinta asociatie - administratorul refuza sa imi dea desi s-au achitat datoriile

Am o intrebare si va solicit ajutorul/sfatul.
Matusa mea care a murit a acumulat datorii foarte mari la intretinere in valoare de 10000 ron. Aceasta fusese data in judecata de catre asociatie si era la un pas de executare silita. Intre timp (ptr a salva casa de la executare, nu venise inca somatia de executare, doar somatia la plata) mostenitorii dansei au platit datoriile si vor sa vanda apartamentul. Administratorul insa ne duce cu presul si gaseste mereu motiv sa nu elibereze adeverinta necesara pentru vanzare-cumparare.
Ce se poate face in aceasta situatie, cum se poate obliga administratorul sa elibereze adeverinta?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:26, 12 Mai 2010
Sa mergeti sa vorbiti cu presedintele. Semnatura lui este una din cele doua de pe adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la cine recupereaza asociatia restantele nedeclarate ale fostului proprietar Andreadina Andreadina Buna seara, In urma cu cativa ani am cumparat un apartament ce nu figura cu restante la asociatia de proprietari, in acest sens a fost eliberata si ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit in favoarea unei banci rodidoina rodidoina In blocul pe care il administrez exista un apartament care a fost executat silit de catre o banca si vandut la licitatie. Pe perioada care a trecut de la ... (vezi toată discuția)
Esalonare datorii catre radet gabita1988 gabita1988 Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc de 4 etaje, 2 scari , 30 apartamente, din Bucuresti, al carei asociatii de proprietari a acumulat ... (vezi toată discuția)