avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz pentru concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz pentru concediere colectiva

Buna seara
Va rog sa-mi spuneti daca concediul de odihna prelungeste termenul de preaviz notificat in vederea concedierii colective?
De asemenea in perioada de preaviz se poate acorda concediu de odihna?
Stiu ca, concediul medical acordat pentru ptr. incapacitate temporara de munca este unul din cauzele de suspendare (de prelungire) a termenului de preaviz, insa concediul de odihna are acelasi efect de prelungire?
Cel mai recent răspuns: ContSters140202 , utilizator 17:57, 13 Mai 2010
Da si concediul de odinha are acest efect. Nu se acorda concediu de odhna in perioada de preaviz.
Concediul de odihna nu reprezinta cauza de suspendare a contractului. Rezulta ca termenul de preaviz nu se prelungeste pana dupa incetarea concediului de odihna.
Concediul de odihna nu prelugeste perioada de preaviz ... CO se poate lua pe perioada de preaviz.
CO se poate lua pe perioada preavizului?Adica daca am CO din 11.01-pana in 29.01. si pe 27 se inregistreaza decizia de concediere la ITM,inseamna ca desi nu e inscris preavizul pe decizie(ca si perioada) se presupune ca este parte din CO? Nu este preavizul dupa terminarea CO sau ma rog inainte?Sau cum ca nu am inteles!

Va multumesc!
Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să îşi producă toate efectele.
Prin urmare, pe perioada preavizului se poate lua CO.

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz in caz de demisie Twisted Angel Twisted Angel Buna ziua, as dori sa aflu daca in perioada e preaviz in cazul demisiei se pot lua zilele de concediu de odhna ramase. Daca da inseamna prelungirea ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 1. in cazul in care am o indicatie terapeutica ... SANTIER SANTIER Concediu medical 1. In cazul in care am o indicatie terapeutica de terapie hiperbara, si apelez la o clinica privata (fara contract cu CNAS), pot beneficia ... (vezi toată discuția)