avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost gestionara, si mi-am dat demisia. Cine trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost gestionara, si mi-am dat demisia. Cine trebuie sa gaseasca inlocuitor?

Am lucrat la o societate ca gestionar. Pe cartea de munca apar ca receptioner-hotel.
Mi-am dat demisia acum 6 zile deoarece nu si-au respectat contractul cu mine, adica nu mi-am primit toate salariile pe anul 2010.(pana in luna Mai am primit doar un salariu in valoare de 401lei).Pe demisie am trecut articolul care prevede nerespectarea contractului(parca art 79..) Daca mi-am dat demisia cine trebuie sa preia gestiunea? Societatea la care am lucrat trebuie sa gaseasca un alt gestionar?!... Sau trebuie sa stau pana societatea gaseste alt gestionar? Daca imi gasesc alt loc de munca ? ce fac ? societatea poate nu gaseaste un alt inlocuitor
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
ales, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 13 Mai 2010
incetarea raporturilor de munca din culpa angajatorului nu genereaza obligatii in sarcina dumneavoastra in ceea ce priveste identificarea unei alte persoane care sa va inlocuiasca. aceasta este sarcina angajatorului.
Este in sarcina angajatorului de a gasi o persoana care sa preia gestiune de la dvs ...la expirarea preavizului , c.i.m. va inceta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarul este obligatoriu la demisionare? razvanf razvanf Am lucrat 2 luni la o societate ca gestionar la un magazin cu o gestiune de peste un miliard. Zilele trecute mi-am depus demisia si am primit ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Respectare preaviz szpreader szpreader Salutare! Am inmanat cererea de demisie (din pozitia de receptioner) la data 21.05.2010. Angajatorul (directorul firmei) mi-a spus ca este de acord si pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)