avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... nerespectarea legii privind raspunsul la cereri, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

nerespectarea legii privind raspunsul la cereri, sesizari, rapoarte

m-am adresat m.ap.n. cu 5 rapoarte personale in anii 2008 si 2009 privind drepturile banesti ce imi revin conform legii90/2007,eu fiind pensionar m.ap.n.din anul 1999. Nu am primit nici un raspuns pana in prezent si nici un banut cu toate ca fosti colegi ai mei au beneficiat de aceste drepturi din anul 2009. Vad ca domniile lor nu respeca legea privind raspunsul in termen de 30 de zile la cereri rapoarte sau sesizari. Cum ma sfatuiti sa procedez pentru ca nu dispun de sume imense sa ma adresez justitiei desi pana la urma am s-o fac si pe asta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:19, 12 Mai 2010
Staruiti la nivelul factorilor responsabili in solutionarea solicitarii dvs
In caz de refuz/dezinteres ,sesizati oficial compartimentul/esalonul ierarhic superior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini recalcitranti alexateo alexateo Buna ziua, As dori ce trebuie sa facem cu niste vecini care au facut urmatoarele fapte: Locuiesc intr-o vila unde suntem trei familiii. Fiecare familie e pe ... (vezi toată discuția)
Statutul soldatilor gradati voluntari, pericol public! sgvonline sgvonline SUNT SOLDAT GRADAT VOLUNTAR DE 18 ANI, IN TOTI ACESTI ANI STATUTUL NOSTRU A FOST ,,FENTAT,, DE GUVERNANTI SI PARLAMENTARI. AVEM ACELEASI DREPTURI ... (vezi toată discuția)
Dispozitie primar-fisa postului brandon99 brandon99 Primarul poate emite o dispozitie catre un sef de compartiment pentru ca acesta sa intocmeasca fisa postului unui functionar public (din subordinea sa) cu ... (vezi toată discuția)