avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecini recalcitranti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecini recalcitranti

Buna ziua,
As dori ce trebuie sa facem cu niste vecini care au facut urmatoarele fapte:
Locuiesc intr-o vila unde suntem trei familiii. Fiecare familie e pe cate un nivel. Imobilul are o curte comuna iar terenul curtiii comune este impartit prin foaia de avere in cota indiviza fiecarui apartament conform suprafetei apartamentului fiecarui prorietar. Familia de la parter si-a construit ilegal fara autorizatie de constructie, betoane pe terenul comun, acoperisuri la toate geamurile apartamentului lor, plus inca o camera. Mai nou au pus si camere de supraveghere video si audio pe care le-au montat in curtea comuna si holul de la intrarea in imobil fara acordul celorlalte 2 familii. Dansii ne jignesc, ameninta si mai nou ne si filmeaza fara acordul celorlalte doua familii de la etj.1 si 2. Ce masuri se pot lua impotriva acestei familii care ne-a facut viata un calvar. Am facut numeroase sesizari dar nu s-a rezolvat nimic. Va multumim.
e_mariastoica@yahoo.com
Va rog astept un raspuns la adresa de email de mai sus.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:44, 19 Iulie 2013
Daca detineti probe temeinice,staruiti la autoritati pentru constatare,consemnarea de eventuale contraventii,situatie in care pot fi aplicate sanctiuni
Daca la nivelul politiei responsabile intampinati dezinteres,sesizati oficial esalonul superior politia municipiul sau inspectoratul judetean de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere ale2012 ale2012 am facut un contract de intretinere apartamentul are 3 camere+baie,bucatarie,hol si balcon suprafata de 46.14mp impreuna cu cotele parti comune indivize ... (vezi toată discuția)
Vecina :| sillymilly sillymilly Stau intr-un imobil cu inca 3 familii in curte si am o vecina cu un copil mic (3 ani), cel mic isi face nevoile peste tot in curte si ea nu curata. Face ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie peste plafonul balconului de la ultimul etaj arhdy arhdy Buna ziua, Va deranjez cu o nelamurire: Plafonul exterior al balconului de la ultimul nivel (respectiv etaj 10), este parte comuna a asociatiei de ... (vezi toată discuția)