avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intretinere

am facut un contract de intretinere apartamentul are 3 camere+baie,bucatarie,hol si balcon suprafata de 46.14mp impreuna cu cotele parti comune indivize nespecificate ale imobilului care prin natura si destinatia lor sunt in coproprietate comuna,fortata si perpetua a tuturor proprietarilor din imobil si cu drept de proprietate asupra terenului in cota de 15/1400 parte,aferent ap - nr - din terenul intravilan categoria de folosinta curti constructii in suprafata de 1400 m.p. si aici scrie nr de cf intabbularea si in schimbul asumarii de catre acestia a obligatiei intretinerii subsemnatilor pe toata durata vieti acesta obligatie urmand a se stinge la data decesului ultimului dintre ei intrebarea mea este ce ii cu cotele alea 15/1400 atata imi revine la mine ca am grije de ei sau cota asta ii partea de pamant de sub bloc?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:34, 16 Decembrie 2014
Daca cititi cu atentie chiar si ce ati reprodus dvs in mesaj, veti vedea ca obiectul contractului este apartamentul, normal ca apartamentul si blocul nu stau in aer, fiecarui coproprietar ii revine o cota parte aferenta din terenul de sub bloc cat si din partile si dependintele comune ale imobilului, adica holuri, scara,.....
Deci, odata cu apartamentul se instraineaza si o cota parte din acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren aferent in suprafata indiviza rodik_201 rodik_201 Buna ziua! As dori sa imi explice cineva mai ca la nepriceputi ce inseamna: \\"Imobilului apartament nr 16 ii revine in proprietate terenul aferent in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Cum inceteaza dreptul de coproprietate fortata al unui imobil (curte comuna) achizitionat prin programul " prima casa" carmen_ carmen_ Buna, Nu demult am achizionat un imobil intr-o curte comuna, apartamentul se afla la etajul unei case, mentionez ca e singurul aparament de pe etaj. ... (vezi toată discuția)