Buna ziua! As dori sa imi explice cineva mai ca la nepriceputi ce inseamna:
"Imobilului apartament nr 16 ii revine in proprietate terenul aferent in suprafata indiviza de 18,90 mp, respectiv cota parte indiviza de 2.51 % precum si suprafata indiviza de 12,25 mp, respectiv cota parte indiviza de 2.51 % din dreptul de coproprietate fortata si perpetua asupra partilor comune din imobil care prin natura sau destinatia lor, sunt de folosinta comuna".
Blocul in care este situat apartamentul dumneavoastra este construit pe un teren in suprafata de 753 m.p. Din acel teren 2,51% va apartine dumneavoastra si asta reprezinta 18,90 m.p.
Apoi va revin 2,51% din toate spatiile comune construite in scara dumneavoastra (casa scarii, subsol, terase, casa liftului, boxe, holuri...), adica din fiecare din acestea fara a fi nominalizate, dar totalizand 12,25 m.p.. Acestea rezulat din calcule si se determina pe baza suprafetei utile a fiecarui apartament si a suprafetei utile a tuturor apartamentelor.
Aveti in proprietate comuna cate 2,51% din orice este comun, fara a putea spune cineva ca aici sau aici este al meu. Cei 12,25 m.p. fiind suma proprietatilor ce va apartin din totalul proprietatii comune.
Intretinere
ale2012
am facut un contract de intretinere apartamentul are 3 camere+baie,bucatarie,hol si balcon suprafata de 46.14mp impreuna cu cotele parti comune indivize ... (vezi toată discuția)