avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina :|
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina :|

Stau intr-un imobil cu inca 3 familii in curte si am o vecina cu un copil mic (3 ani), cel mic isi face nevoile peste tot in curte si ea nu curata. Face galagie, nu respecta orele de liniste, cel mic da cu matura in usile noastre, cu pietre in geam. Este o mizerie pe partea lor si degeaba ii spunem ca nu pune mana nici macar sa mature sub poarta unde trece zi de zi, pe langa astea ne injura si ne face in toate felurile. Este inadmisibil. As dori sa stiu ce se poate face, unde o putem reclama si ce sanse avem ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 15:15, 13 Aprilie 2009
daca locuiti in acel imobil cuchirie, vorbiti mai intai cu proprietarul imobilului .el ii poate pune i n vedere mamei acelui copil sa aiba un comportament civilizat. Locatorul este dator sa va asigure conditiile necesare unui trai linistit , daca tot ii platiti chirie. Daca sunteti prorietarul unuia dintre apartamentele sau camerele acelui imobil, vorbiti despre acest aspect cu administratorul ...
Si daca nu merg nici astea, luati legatura cu politistul de proximitate care poate media aceasta situatie discutind cu ei.
Ce oameni... ce oameni...
am uitat sa mentionez ca, cu totii avem apartamentele cumparate, deci suntem proprietari si nu exista nici un fel de administrator al acestui imobil.
Da, lucrurile sunt mai greu de linistit i n a ceasta situatie . In aceste cladiri cu mai multe apartamente, proprietarii, pe langa dreptul lor de proprietate exclusiva asupra apartamentului, exista si un drept de coproprietate asupra unor parti ale cladiri i respective( scara blocului, culoarul comun, curtea , etc) .Asupra acestor parti, atat dvs. cat si celelalte 2 familii aveti un drept de coproprietate. Asa cum se intampla adesea , unii locatari isi aroga drepturi mai largi asupra acestor parti accesorii, comportandu-se ca niste proprietari exclusivi, si nerespecatand dreptu l de proprietate al celorlalti . Ei nu ar trebui sa aduca atingere , prin dreptul lor de folosinta, dreptului egal si reciproc al celorlalti coproprietari( ei au si obligatia de conservare si intretinere a bunului comun-de exemplu, acoperisul comun) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitarea proprietatii intr-un condominium atipic bridgemxl bridgemxl este vorba despre o proprietate situata la etajul 1/1 al unei cladiri tip vila cu configuratie neregulata si cu 6 proprietari. - cine poate face delimitarea ... (vezi toată discuția)
Sad cumparat cu legea 550/2002 neo871 neo871 Buna ziua, Am cuparat un spatiu cu alta destinatie in baza legii nr. 550/2002. In contract se spune ca am devenit (de fapt societatea mea) proprietarul unei ... (vezi toată discuția)
Dilema intre teren in folosinta si teren in proprietate spynyx spynyx Am o problema la a carei solutionare as avea nevoie de ajutorul dvs: Am un apartament, proprietate personala, intr-un imobil-bloc care are si curte. ... (vezi toată discuția)