avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPERT EVALUATOR CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPERT EVALUATOR CONSTRUCTII

Intr-un proces de succesiune un exper evaluator dupa ce criterii evalueaza casa, si dupa ce criterii stabileste pretul evaluat. daca se stabileste un pret exagerat de mare ex. 100.000euro, cazul meu pt o casa(normala as zice eu, dintr-o comuna) cam cum ar trebui sa arete casa aceea daca expertul a evaluat-o la 100.000 euro.am avut un soc cand am aflat ca trebuie sa platesc aproape 3000 euro taxa de timbru la judecatorie.
Se poate cere o alta expertiza si ce sanse sunt ca alt evaluator sa evalueze casa la un pret cat de cat mai normal

Alte discuții în legătură

Expert evaluator constructii sz_ada sz_ada Intr-un proces de succesiune un exper evaluator dupa ce criterii evalueaza casa, si dupa ce criterii stabileste valoarea casei evaluate. daca se stabileste o ... (vezi toată discuția)
Modalitatea aleasa de partaj la notar sau in instanta? monahelenus monahelenus La notar se are in vedere un pret fix, stabilit de un expert evaluator, iar in instanta se are in vedere pretul de circulatie care de obicei este mai mare ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune RizeaTudor RizeaTudor Buna seara! In urma decesului tatalui meu,am dezbatut mostenirea impreuna cu fratele si cu mama mea,mie revenindu-mi 3/8 din urmatoarele bunuri: o casa cu ... (vezi toată discuția)