avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPERT EVALUATOR CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPERT EVALUATOR CONSTRUCTII

Intr-un proces de succesiune un exper evaluator dupa ce criterii evalueaza casa, si dupa ce criterii stabileste valoarea casei evaluate. daca se stabileste o valoare exagerat de mare ex. 100.000euro, cazul meu pt o casa(normala as zice eu, dintr-o comuna) cam cum ar trebui sa arete casa aceea daca expertul a evaluat-o la 100.000 euro.am avut un soc cand am aflat ca trebuie sa platesc aproape 3000 euro taxa de timbru la judecatorie.
Se poate cere o alta expertiza si ce sanse sunt ca alt evaluator sa evalueze casa la un pret cat de cat mai normal?
va rog sa imi dati un sfat!
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
sz_ada, utilizator

Alte discuții în legătură

Expert evaluator constructii sz_ada sz_ada Intr-un proces de succesiune un exper evaluator dupa ce criterii evalueaza casa, si dupa ce criterii stabileste pretul evaluat. daca se stabileste un pret ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara - procedura intocmire ice21 ice21 Buna ziua! In timpul casatoriei am inceput constructia unei case, sotul a plecat de acasa, si pt ca banii care spunea el ca i-a investit in casa nu ieseau ... (vezi toată discuția)
Conflict intre mostenitori catasol catasol Buna ziua, ce se intampla in situatia in care dupa moartea ultimului parinte unul dintre cei doi mostenitori nu mai permite accesul pe proprietatea detinuta de ... (vezi toată discuția)