avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare PUG sau PUZ la primarie - informatie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare PUG sau PUZ la primarie - informatie de interes public?

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca PUG-ul (planul urbanistic general) unei localitati sau PUZ-ul unei zone din aceasta poate fi solicitat la biroul de urbanism al primariei spre consultare? In ce conditii?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dia_8 , utilizator 17:54, 14 Mai 2010

P.U.G., P.U.Z., P.U.D, sunt informatii de interes public. Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public (publicata in Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001) va da dreptul la consultare. Asigurarea de catre autoritatile si institutiile publice a accesului la informatiile de interes public se face din oficiu sau la cerere, prin intermediul compartimentului pentru relatii publice sau al persoanei desemnate in acest scop.
Va multumesc pentru raspuns.
Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile din domeniul public al statului Bazavan Bazavan am si eu o nelamurire.in satul meu a disparut un drum fiind ocupat de o persoana fizica.acest drum era un drum vechi care ar trebui sa fie in domeniul public ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol meleka meleka buna detin o suprafata de 62000 mp intr o comuna in momentul de fata terenul are destinatia arabil extravilan as dori sa scot din circuit agricol si sa l ... (vezi toată discuția)