avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... realizarea invitatiei in vederea obtinerii vizei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

realizarea invitatiei in vederea obtinerii vizei pentru cetatean non-UE

Doresc sa intocmesc o invitatie in vederea chemarii logodnicului meu (cetatean non-UE) in Romania.
M-am interesat la Oficiul Roman pentru Imigrari , el la ambasada despre actele ce trebuiesc depuse, insa ne-am invit de o nelamurire: mie mi s-a spus la ORI ca trebuie sa dovedesc printr-un depozit la banca intretinerea lui pe perioada sederii (100 euro/zi) , si lui i s-a spus de la ambasada ca trebuie sa faca aceasi dovada si el ( cu un cont pe numele lui).
Intrebarea este: "Suntem nevoiti sa depunem amandoi bani pentru intretinerea lui pe perioada sederii?"

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Invitatie cetatean strain in romania !! cristina84 cristina84 As dori sa invit in tara un cetatea strain. Pentru tara in care el locuieste, statul roman impune procedura invitatiilor. Am insa o nelamurire.. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)