avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare marca individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare marca individuala

Am depus la OSIM o cerere pentru inregistrare marca , constand din denumirea unei societati (X). OSIM a constatat ca marca include si un element care este lipsit de caracter distinctiv, si anume, denumirea societatii. OSIM solicita acum sa declar in termen de 2 luni ca NU invoc un drept exclusiv asupra acestui element.
Regula 17 (4) din HG 833/1998 care reglementeaza aceasta speta nu prea face lumina .
A mai intalnit cineva o astfel de situatie ? Imi puteti da un sfat ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 09:04, 27 Martie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oficiul de stat pentru invenþii ºi mãrci - notificare declaraþie drept neexclusiv cosmin8917 cosmin8917 Buna seara! Am intocmit toata documentatia pentru OSIM pt inregistrarea unei marci, iar zilele trecute am primit o notificare prin care imi cere sa fac o ... (vezi toată discuția)
Respingere provizorie o.s.i.m ContSters454104 ContSters454104 Va rog respectos sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare. AVIZ DE REFUZ PROVIZORIU AL CERERI m 201702820 Ca urmare a examinari de fond in conformitate ... (vezi toată discuția)
Contestatie refuz provizoriu marca LIDEEA office LIDEEA office Am primit un aviz de refuz provizoriu pt inregistrarea unei marci ( compusa dintr un element grafic color si un element verbal, care contine terminatia.eu) pe ... (vezi toată discuția)