cum te poti apara impotriva investiri cu formula executorie ?
am un credit bancar la care banca a cerut investirea cu formula executorie , cererea a fost admisa , cum pot eu sa ma apar ?
Din acte stiu, contractele de credit sunt titluri executorii, deci banca nu trebuie sa mai ceara nu vreo investire cu formula executorie....
Puteti face contestatie la executare, ati primit vreo somatie?
Contractul de credit prin dispozitiile finale prevede ca In temeiul legii bancare contractul de credit precum si contractele de garantii reale sau/si persoanle constituite in scopul garanatarii creditului sunt titluri executorii.
In cazul declararii exigibilitatii anticipate a creditului si a dobanzilor,aceste titluri,
dupa investirea cu formula executorie,permit trecerea directa la executare silita
Impotriva executarii silite eventual pentru intarziere,puteti formula contestatie
executorul cere incuviintare de la instanta pt executare silita a acestui contract care constituie titlu executoriu. dupa aceasta incuviintare, executorul va someaza, apoi va executa :stunned:( bunurile, daca sunt). aveti posibilitatea sa depuneti contestatie la executare dupa ce primiti somatie.aceasta contestatie nu opreste executarea. pentru suspendare a executarii, se plateste cautiune