avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... La Intreprindere Individuala ce obligatii se platesc ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

La Intreprindere Individuala ce obligatii se platesc catre stat

Va rog frumos sa-mi spuneti ce obligatii se platesc catre stat si daca se plateste impozitul forfetar?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 11:59, 15 Mai 2010
Platiti 16% din profit. Forfetarul este pentru societati comerciale. Daca aveti salariati platiti impozitul aferent salariilor.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
ContSters69724, utilizator
Platiti impozit pe venitul persoanelor fizice, 16%. Pot apare si alte obligaţii fiscale, după caz: impozit pe salarii, (daca aveti salariati), TVA , accize (daca operatiunile intra in sfera TVA sau accize), impozite şi taxe locale etc.
sa nu uitam de contributia la casa de asigurari de sanatate si conributia pentru asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite srl comert mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema: Care sunt [b]impozitele si taxele[/b][b](inclusiv cele salariale)[/b] pe care trebuie sa le platesc, ... (vezi toată discuția)
Taxe: tva si impozit anntidot anntidot Am si eu o nelamurire daca am un spatiu comercial la care am mai multi chiriasi....20 la numar.....trebuie sa platesc si tva? Mentionez ca sunt pf nu pfa si am ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa simonabrindusa simonabrindusa As dori un raspuns la o intrebare la care pana acum nu mi s+a putut da indiferent unde am intrebat. Sunt PFA si platesc impozit pe venit 16 %. Nu mai lucrez ... (vezi toată discuția)