avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale masina inmatriculata pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

masina inmatriculata pe firma

salut!
vreau si eu sa cumpar o masina care e inmatriculata pe firma.
firma a vandut masina persoanei 1,iar persoana 1 a vandut masina persoanei2.eu acum vreau sa cumpar masina de la persoana 2.problema este ca persoana 2 nu are contract de vanzare cumparare,iar firma nu o gasesc nicaieri.cum pot face sa inscriu masian pe mine.masina are si cartea de identitate.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 07:52, 15 Mai 2010
Mergeti la primarie si platiti impozitul daca e neachitat, platiti si o amenda, vi se pune o stampila, dupa care mergeti la Politie si o inmatriculati.
Fara lantul de contracte complet, nu se face nimic.

Alberto Kurtyan
albertokurtyan a scris:

Fara lantul de contracte complet, nu se face nimic.

Alberto Kurtyan

ce greu o fi sa dactilografieze lantul de contracte de vanzare -cumpararedin nou.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
alberto_e60, utilizator
Corect :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masina RacerX RacerX Salut, Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva. Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
imposibilitatea de inscriere masina la financiar, nu am financiarul de la vanzator cft cft Buna ziua, am si eu o prioblema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat dupa www.autovit.ro o masina autohtona. Am vazut-o pe net, am sunat m-am intalnit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)