avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata contributiilor la buget
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata contributiilor la buget

la ce cont de buget trebuie sa platesc datoriile ( sanatate, somaj, pensii, etc), pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. sunt administrator al societatii.
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 23:13, 13 Mai 2010
Nu se trimit banii intr/un cont pur si simplu.Trebuie incheiate niste documente cu fiecare institutie in parte.Si trebuie sa indepliniti un stagiu de cotizare de 12 luni inainte de nasterea copilului.Nu se poate plati retroactiv in ultimele luni de sarcina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului alinaonu alinaonu am avut somaj pana in ian 2011 apoi n-am mai gasit de munca .acum sunt insarcinata in 5 luni .cum as putea sa beneficiez din nou de somaj cate luni ar trebui ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? andreeab_20 andreeab_20 Daca sunt in somaj si raman insarcinata in timpul somajului, voi mai beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?sau trebuie sa am 12 luni lucrate ca ... (vezi toată discuția)