avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului?

Daca sunt in somaj si raman insarcinata in timpul somajului, voi mai beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?sau trebuie sa am 12 luni lucrate ca sa beneficiez?
O alta situatie ar fi...daca raman insarcinata in timpul cand sunt angajata, apoi raman in somaj, voi mai beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: andreeab_20 , utilizator 12:05, 19 Aprilie 2010
Perioada de somaj intra in cele 12 luni premergatoare nasterii, pentru obtinerea indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani.
Multumesc de raspuns!
Dar am o nelamurire cu raspunsul primit :) daca vreti va rog sa imi explicati mai exact ce inseamna "pana la 2 ani"?adica voi beneficia de CCC timp de 2 ani, chiar daca am fost in somaj?
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
andreeab_20, utilizator
Da, veti beneficia de indemnizatia pentru CIC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului ... perioada cat ati beneficiat de somaj intra in calculul celor 12 luni care se iua in considerare la stabilirea acestei indemnizatii.
multumesc!
As mai avea o intrebare legata de somaj, si anume, daca am o vechime de 1 an de zile, de cate luni de somaj voi beneficia?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil constantiniulia11 constantiniulia11 Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca am 6 luni trecute in ctr de munca si daca raman gravida se iau in considerare si restul lunilor pentru a realiza cele ... (vezi toată discuția)
Sarcina in perioada somajului marinelanitu marinelanitu Buna ziua. Tocmai am terminat concediul de crestere al copilului dar in loc sa incep munca am fost bagata in somaj. Imi puteti spune daca as ramane ... (vezi toată discuția)