avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Buna seara,
Sunt cadru didactic titular,angajat cu carte de munca de la 1 sept 2003.La 1 sept 2009 am intrat in concediu fara plata pentru studii postuniversitare in strainatate.Acest concediu se incheie la 31 august 2010.
Momentan ma aflu in luna a cincea de sarcina,urmand sa nasc in luna septembrie 2010.Doresc ca la 1 sept 2010 sa intru in concediu prenatal,iar apoi sa beneficiez si de concediul postnatal de 42 de zile.
Platesc asigurare de sanatate in strainatate,dar CAS Dolj a spus ca nu o va lua in considerare,deoarece eu trebuia sa platesc si asigurare de sanatate si in tara in aceasta perioada.Statul in care sunt asigurata este membru al UE.
Imi va fi platit concediul prenatal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 23:08, 13 Mai 2010
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate..... helisstalin helisstalin Sunt profesor suplinitor si am contract de munca pe perioada determinata, pana la 31 aug 2010. Sunt insarcinata si in august 2010 voi fi un 7 luni de sarcina. ... (vezi toată discuția)
Pot sa renunt la concediul prenatal si sa intru direct in postnatal? livgeana livgeana Buna seara.Sunt educatoare si sunt insarcinata in 32 de saptamani.As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns daca este posibil sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creșterea copilului Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua As avea o întrebare... Urmează sa nasc in luna august și încă nu am intrat în concedii prenatal pentru ca nu am avut nevoie. Dacă întru ... (vezi toată discuția)