avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare a mostenitorilor fara sa se fi facut ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare a mostenitorilor fara sa se fi facut succesiunea?

buna ziua! va scriu in calitate de fiica a debitorului-decedat. poate reuseste cineva sa-mi raspunda cam cate zile mai pot amana plata creditului care a devenit scadent anticipat in urma neplatii ratelor. am primit(mama care este tert-garant la creditul luat de tata) o instiintare/somatie/comunicare(nu se specifica ce anume reprezinta) de la executor bancar al aceleeasi banci ca a acordat creditul sa platim toti banii, dar nu se preciza data limita. Am luat legatura telefonic cu executorul care instrumenteaza dosarul si mi-a raspuns ca el este investit sa vanda imobilul pe care s-a pus ipoteca, spunandu-ni sa iau legatura cu banca pentru o reesalonare. Banca nu-mi da nici o informatie in acest sens. Prin urmare am fost la executor personal si mi-a dat o hartie alba pe care eu am scris un angajament de plata pana la 10.08.2010. ce credeti ca poate sa faca in cazul in care nu pot sa platesc pana la acea data. Poate sa ceara executarea (sa scoata la vanzare imobilul) mai repede de data pana la care eu m-am angajat ca restitui creditul?
Cel mai recent răspuns: andredia , utilizator 11:36, 14 Mai 2010
Dupa data asumata de dvs in angajament,in stuatia neachiatrii obligatiilor,executorul poate starui in interesul de recuperare credit,poate continua procedura legala de executare silita
adica cum poate continua procedura? ce presupune aceasta procedura? Puteti sa-mi spuneti pasii si cat dureaza aceasta procedura? mai pot sa platesc si dupa ce incepe?:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita conform credit nevoi personale cu ipoteca andredia andredia buna ziua! va scriu in calitate de fiica a debitorului-decedat. poate reuseste cineva sa-mi raspunda cam cate zile mai pot amana plata creditului care a ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma.....cu un sfat... TANASE SIMONA TANASE SIMONA buna seara. ...incep prin a va ruga sa ma ajutati ..pe 03 06 2007 am facut un credit la o banca din oras. eu sunt in concediul ... (vezi toată discuția)