avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cum imi aleg aparatorul?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cum imi aleg aparatorul?

Buna ziua. apelez din nou la experienta dvs.sunt in situatia de a-mi angaja un aparator,nu cunosc pe nimeni,cunostintele isi lauda "cunostintele" ca fiind cei mai buni nu am pasit niciodata intr-o sala de judecata si as avea nevoie de cateva sfaturi atunci cand imi aleg aparatorul... cateva criteri de selectie din multime....daca e mai in varsta are mai multa experienta ? daca poarta ochelari a fost cel mai tocilar student? trebuie sa fie elegant ? de unde stiu" ce are in cap"? acum glumesc putin dar problema mi se pare destul de grea..ptr. ca atunci cand platesti vrei si rezultate.
Avocatul nu se alege dupa cum arata si nici dupa varsta, ci dupa rezultatele muncii lui. Trebuie sa va interesati despre trecutul profesional si experienta avocatului in domeniul care va intereseaza pe dvs. ceea ce se poate face apeland la cunostinte, dar mai ales chiar solicitand avocati. Cereti (pin email) la mai multi oferte de asistenta pentru problema dvs detaliata pe scurt, rugandu-i sa va detalieze si experienta in probleme similare. Asa puteti vedea si experienta si costurile care v-ar reveni, si puteti compara. Nu i ultimul rand puteti sa verificati si pe internet, cum e de ex pe acest forum, ce avocati exista pentru domeniul dvs si cum comunica cu utilizatorii.

Nu va grabiti, nu trebuie sa il alegeti pe primul pe care il gasiti.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
ContSters20980, utilizator
Multumesc !..este simplu la prima vedere si totusi destul de complicat... speta va trebui solutionata in alt judet decat cel de domiciliu si deasta spun ca e foarte greu sa gasesti omul care sa-ti apere interesele ...dar sper sa nu fiu dezamagita
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
kytyna, utilizator
Cred ca, va puteti alege aparatorul si din localitatea de domiciliu.
Daca avocatul va trebui sa se deplaseze este foarte posibil sa va ceara decontarea cheltuielilor.
In mod sigur va costa mai mult daca va angajati avocat din alta localitate.Isi pierde ziua cu procesul dvs.Daca procesul este simplu nu cred ca ar fi greu sa gasiti avocat.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ite incurcate rau kytyna kytyna buna seara,haideti sa descalcim impreuna niste ite foarte incurcate.As vrea sa fiu mai concisa dar daca nu va dau toate elementele sigur nu va puteti exprima ... (vezi toată discuția)
Prescriere antecontract v.c.apartament elicrist elicrist buna ziua, va rog un sfat-- ce demers trebuie sa fac pentru a evita prescrierea unui antecontract v-c.(in octombrie se implinesc 3 ani de la data la care un ... (vezi toată discuția)
Sfat ..va rog! kytyna kytyna buna ziua. un sfat va rog!---antecontract v.c. termen predare in urma cu19 luni--la ora actuala constructie 0.as vrea sa actionez in judecata promitent ... (vezi toată discuția)