Buna....ziua
In urma unui accident rutier in care am fost sofer am fost supusa testului cu fiola la care a iesit 0, la acelasi test cu acelasi rezultat a fost supus si celalat sofer., insa am fost dusi amandoi la spital pt a ni se recolta probe de sange pt alcoolemie. Eu sunt vinovata pt neacordare de prioritate. In acest caz eu tb sa platesc acele analize? daca da , cat costa si daca tb sa le platesc pt ambele persoane si daca nu cumva le suporta RCA-ul?
Pentru remat sunt suficienete documentele initiale ale auto,
Dispozitia in vigoare nu conditioneaza predarea auto la unitatea specializata ,de existenta de documente care sa ateste avarii
Pentru predarea unui autoturism la Rabla nu este necesar ca acet vehicul sa functioneze, ci sa aibe toate piesele principale din fabrica pe el, functionale sau nu.
Acolo nu te intreaba de ce este avariat, nu-ti trbuie dacat documentele masinii: certificat auto, carte de identitate, contract de VC.
Cumparare epava auto
gsmgsa
Buna ziua! Situatia este urmatoarea: Am achizitionat o epava auto (dauna totala) de la o firma din Bucuresti. Eu locuiesc in Maramures. Ei mi-au trimis o ... (vezi toată discuția)