avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familiare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familiare

Sint cäsätoritä cu un Austriac,avem un copil mic care s-a näscut aici,nu ne intelegem,ne certäm tot timpul ,sintem amindoi nervosi,eu sint suspectä de Scerozä in pläci,boalä care atacä sistemul nervos,el spune cä asta este motivul certurilor noastre si cä el este aläturi de mine dacä o sä fac tratament sau terapie,dar dacä eu incerc sä iau copilul cu mine in Romänia dupä divort o sä foloseascä acest argument dovezi ca sä nu pot lua copilul cu mine.Este asa ceva posibil? El mai spune cä numai certurile si faptul cä nu ne mai suportäm unul pe altul nu sint motive sä distrugem viitorul unui copil si nici motiv de divort
Cel mai recent răspuns: anita18@gmx.at , utilizator 22:23, 17 Mai 2010
daca veti divorta si copilul va va fi incredintat dv., atunci puteti sa il luati in romania. daca va fi incredintat sotului, atunci, nu.
boala de care vorbiti, daca se confoirma, poate fi un criteriu de luat in seama de catre instanta la stabilirea incredintarii.
Este posibi ca aceasä boalä (Slerozä in pläci) sä ducä la distrugerea unei cäsätorii? Sar puttea sä fiu chiar eu de vi nä pentru suspansurile dintre noi?:Multumesc anticipat
inteleg eventualul divort ar avea loc in austria...
evident, nu cunosc legea austriaca in domeniu. in romania, nu s-ar putea dispune desfacerea casatoriei exclusiv din cauza bolii dv.
poate ca tot asa e si in austria.
daca e asa, atunci, ca sa se pronunte divortul, trebuie sa se dovedeasca faptul ca exista neintelegeri INDEPENDENTE de boala.
Eu m-am referit cä din cauza nervilor provocati sä nu ne intelegem noi,adicä boala sä fie una dintre ele
in cazul acesta, cred ca sunt sanse mari ca instanta sa dispuna desfacerea casatoriei (=divortul), urmand sa se pronunte si asupra incredintarii copilului.

Alte discuții în legătură

Divort julio julio Sint romäncä,träiesc de 3 ani in Austria,cäsätoritä cu un cetätean Austriac,am o fetitä de 6 luni näscutä aici si este Austriacä. Dacä mä intorc ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor ruxandra2011 ruxandra2011 Buna ziua, am un baietel de 3 ani, nu sunt casatorita cu tatal lui. Eu si copilul avem cetatenie austriaca, domiciliul deasemenea in Austria, unde s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Divort julio julio Am un copil cu un Austriac,näscut in Austria,am divortat si copilul a rämas la mine.Intrebarea este; pot sä-i fac pasaport Romänesc sau numai Austriac? ... (vezi toată discuția)