avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat de cazier judiciar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat de cazier judiciar

buna ziua.am o intrebare la care as vrea un raspuns cat mai concret daca se poate,va rog mult.sotul meu este in momentul de fata in alta tara si de trei ani nu mai stie nimic despre situatia lui.a avut ceva probleme cand a iesit din tara si acum ar vrea sa stie daca este in regula sa mearga in romania.intrebarea mea este daca se poate ca un avocat sa ii scoata cazierul judiciar cu procura semnata de sotul meu si sa ii spuna sotului meu daca e totul in regula???????????pe site-ul politiei am citit ca se poate scoate cu procura.nu avem alte rude care o pot face si din aceasta cauza ne-am gandit la un avocat.in cazul in care e vreo problema avocatul o sa stie ce sa faca.va multumesc
Discutati cu un avocat,sotul dvs.trebuie sa ii intocmeasca procura din locul unde se afla si apoi sa o trimita in tara,unde va fi tradusa si folosita in vederea ridicarii cazierului judiciar.
Eu personal cred ca sotul dvs.stie de ce nu mai revine in tara,ca si dvs de altfel..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la roi dianacrisan dianacrisan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in romania cris2279 cris2279 Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ungaria ContSters176807 ContSters176807 Buna seara as dori si eu sa stiu un lucru daca se poate , varul meu in varsta de 22 de ani , asistent medical in urma cu 2 saptamani a fost arestat 8 ore ... (vezi toată discuția)